7e Bedrijven voor Bedrijven NETWERKbeurs Helmond-Peelland e.o.

7e Bedrijven voor Bedrijven NETWERKbeurs Helmond-Peelland e.o. 5 en 6 april 2017

Locatie Helmond-Peelland beurzen bekend! Voormalig ‘Destil pand’ op Winkelboulevard Engelseweg (149) te Helmond. Modern pand, ruim 3000 m2 beursoppervlakte, op korte afstand van groot parkeerterrein. www.bbhp.nl www.50pluspeelland.nl Ondernemers! Kom op de koffie! Op woensdag 5 en donderdag. 6 april 2017. GRATIS koffiee voor alle standhouders en bezoekers, m.m.v. Van Tienen Drankautomaten BV. DE ENIGE NETWERKBEURS VAN ONZE GROTE EN ACTIEVE REGIO IN ZUIDOOST BRABANT!

Ondernemer: Actie, geeft reactie! Niks doen, is geen optie! Doe mee, denk mee! Bent u een echte ONDERNEMER of een ‘gelegenheids-ondernemer’? Een ONDERNEMER zie het belang in van een groot netwerkfestijn 1x per jaar. Een ‘gelegenheids-ondernemer’ doet vandaag dit en morgen dat. Een ONDERNEMER neemt deel als standhouder en werkt aan zijn eigen promotie.

bedrijvenbeurs-2017-plattegrondEen ONDERNEMER heeft een netwerk dat hij uitnodigt. Een ‘gelegenheids-ondernemer’ heeft geen netwerk en profiteert van de ander. Een ONDERNEMER werkt aan zijn netwerk en visie. Een ‘gelegenheidsondernemer’ fladdert er tussendoor en plukt de dag. Waarom deelnemen of bezoeken? Elke LOKALE MKB-er heeft gemiddeld 10-20 DIRECTE concurrenten in zijn naaste omgeving. Als de LOKALE MKBer volop ‘netwerkt’, dan zal je zien dat hij/ zij opdrachten GEGUND krijgt vanuit dit (nieuwe) netwerk. Dus neem daarom deel aan of bezoek deze grootste NETWERKBEURS in de regio met meer dan 150 ondernemers en 2000 ZAKELIJKE bezoekers. Diverse activiteiten!

Samen genereren we veel bezoek, u nodigt immers ook uw eigen bestaande netwerk uit om deze netwerkbeurs te bezoeken. Maar wij als organisatie zullen extra ontmoetingsmomenten organiseren en ons dus inspannen om veel bezoek te genereren. Er worden naast diverse activiteiten o.a. ook Speeddate-sessies, editie Ondernemerscafe op woensdag avond, afstudeerproject ROC ter Aa, een Starters- en Banen-evenement (m.m.v. Senzer) georganiseerd op dit grootste en enige NETWERKfestijn van Helmond-Peelland en de omliggende regio. Hoogste doeltreffendheid! Wist u trouwens dat netwerk-beurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget. Een beurs biedt dan ook meer dan andere marketing instrumenten. De meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep, de sfeer en de totale beleving worden positief geprikkeld. Van harte uitgenodigd als standhouders of als bezoeker, Team BBHP Bezoek onze website voor meer info: www.bbhp.nl

weekkrant-de-loop-logo (1)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

41 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *